TUINAANLEG

Wij hebben alles in eigen hand met ons eigen machinepark en werken met een vast team van onderaannemers/specialisten voor diverse aspecten zoals beregening, verlichting, buitenverblijven, zwembaden en tuinoverkappingen. Wij werken met vaste leveranciers voor kwaliteitsmaterialen en zorgen ervoor dat werkzaamheden aaneengesloten worden uitgevoerd om overlast te minimaliseren. Ik ben altijd betrokken bij de volledige uitvoering van aanleg om ruimte te bieden voor overleg en mogelijke aanpassingen.

Wij hebben alles in huis voor uw project

Bestrating

Een goed aangelegde bestrating kan de toegankelijkheid van uw tuin vergroten en de esthetiek verbeteren. Wij kiezen de juiste bestrating die past bij uw stijl en zorgen voor een goede waterafvoer om problemen te voorkomen.

Tuinafscheiding

Een tuinafscheiding kan de privacy in uw tuin vergroten en bescherming bieden tegen wind en ongewenste gasten. Kies de juiste afscheiding die past bij uw stijl en functionaliteit. Wij denken ook na over onderhoud en levensduur van de afscheiding.

gazon

We kijken naar de grootte van uw gazon en bepalen welke grassoort het beste past bij uw tuin. We adviseren u over het juiste onderhoud en de benodigde bemesting.

Vijver

We creëren uw vijver met zorg en aandacht voor detail. We analyseren de omgeving en de bezonning om de perfecte locatie te bepalen. Daarnaast letten we op de grootte en diepte van de vijver om het optimale ecosysteem te creëren.

Vlonder

We ontwerpen uw vlonder met oog voor detail en passend bij uw levensstijl. We bekijken de omgeving en de zonligging om de perfecte locatie te bepalen. Daarnaast kiezen we de juiste materialen en bepalen we de afmetingen voor een duurzaam en stijlvol resultaat.

OVerkappingen

Niets is zo ontspannend als genieten van uw tuin vanuit een luie stoel of loungebank onder een prachtige houten overkapping. Of u nu wilt barbecueën, een open haard wilt stoken of gewoon wilt ontspannen in de loungehoek, wij maken de overkapping op maat en in de gewenste stijl.

Tuinhuis of schuur

We creëren uw tuinhuis of schuur met zorg en aandacht. Met oog voor detail en vakmanschap creëren we een uniek en persoonlijk tuinhuis of schuur waar u jarenlang van kunt genieten.

Buitenverlichting

We bekijken de omgeving, de gewenste sfeer en de functie om de perfecte verlichting te bepalen. Daarnaast kiezen we de juiste materialen en installeren we de verlichting professioneel.

Beregening

Tuinberegening is bijna onmisbaar geworden met de klimaatveranderingen van tegenwoordig. U kunt uw tuin eenvoudig en op tijd de juiste hoeveelheid water geven via een app op uw smartphone of een ingestelde beregeningscomputer. Wij bieden complete beregeningssystemen aan, zowel op leidingwater als met bronbemaling, inclusief ontijzeringsinstallatie.