Over ons

Wij realiseren alles voor jouw droomtuin: van professioneel ontwerp tot bestrating en pergola's. Hoveniersbedrijf Van der Steen begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes. Of je nu wilt ontspannen of tuinieren, wij creëren de perfecte tuin die bij jou past. Van een stadstuin met wijntje tot een bedrijfstuin die representatief is, wij weten hoe het moet!

(Projecten 2007-2023)

2007

Ons bedrijf is opgericht in 2007 en we zijn sindsdien met veel enthousiasme en toewijding werkzaam in het creëren van prachtige tuinprojecten. Na mijn opleiding aan de Mas te Breda en 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij een klein hoveniersbedrijf, heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten.  

2012

Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we ieder project tot een succes maken, zowel nu als in de toekomst. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en garanderen we kwaliteit.

2016

Ons bedrijf is gevestigd in Boskant, gemeente Meierijstad. Vanuit deze locatie werken we elke dag met passie en toewijding aan de realisatie van de mooiste tuinprojecten.

2023

We hebben inmiddels veel leuke projecten mogen aanleggen en onderhouden, samen met een team van enthousiaste mensen. We kijken uit naar nieuwe uitdagingen!