TUINOnderhoud

Nadat de nieuwe tuin is aangelegd, is regelmatig onderhoud belangrijk. Wij bieden specifiek onderhoud op de juiste tijden voor de planten en de klant. Onze onderhoudsdiensten omvatten niet alleen het snoeien van bomen, struiken en hagen, maar ook het bemesten van de tuin en het onderhouden van de bestrating. We zijn er ook om uw beregeningssysteem of robotmaaier winterklaar te maken en om uw bloemborder te renoveren. Kortom, we staan klaar om uw tuin het hele jaar door in topconditie te houden.

Tuinonderhoud op maat: onze diensten

Snoeien

Snoeien is essentieel om een gezonde en mooie tuin te behouden. Wij zorgen ervoor dat het snoeien van bomen, struiken en planten op de juiste manier gebeurt, zodat de groei en bloei gestimuleerd wordt en uw tuin in balans blijft.

Gazon onderhoud

Een mooi en gezond gazon begint met goed groeiend gras en tijdig onderhoud. Dit klinkt simpel, maar in werkelijkheid is het een uitdaging. Wij zorgen voor het bemesten, verticuteren, beluchten, doorzaaien en het vrijhouden van kale plekken. Om het maaiwerk te verlichten, kunnen wij een robotmaaier installeren.

Bemesting

Bemesting is van groot belang voor de groei en bloei van planten. Een goede bemesting verhoogt de bodemvruchtbaarheid en houdt uw tuin gezond en mooi. Wij adviseren u graag over de juiste bemesting en kunnen deze ook voor u verzorgen. Zo bent u verzekerd van een prachtige tuin het hele jaar door.

Voor / najaars onderhoud

We maken de tuin schoon en verwijderen afval, snoeien planten terug en verwijderen dode bladeren, bereiden de grond voor op de volgende seizoenen en beschermen planten tegen vorst en kou. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin er het hele jaar door mooi uitziet en gezond blijft.